TIMANTTITEROITTIMET


Timantteja myydään muuallakin kuin korukaupoissa... Timanttia käytetään niin poranterissä kuin kulmahiomakoneen laikoissakin – mutta se on myös kestävä ja pureva materiaali esimerkiksi kovametallin teroittamiseen ja työstämiseen. Timanttiteroittimet ovat yleensä joko viila- tai laikkamallisia.

Poratuuli myy ruotsalaisen Dianovan Lapstone –timanttiteroittimia. Viilamallinen teroitin soveltuu kaikenlaisten terien teroitukseen, hiontaan ja viimeistelyyn. Lapstone on testimenestyjä, joka kuuluu niin puuseppien ja –nikkarien, metallipajojen, kalamiesten kuin kokkienkin suosikkeihin.

Kunnollinen timanttiviila on pitkäikäinen ja kestävä, ja sillä voi teroittaa kaikkea sorvitaltoista keittiöveitsiin. Lapstone-valikoimista löytyy sopiva malli jokaiselle käyttäjälle.

Poratuulen valikoimiin kuuluu myös pyöreitä timanttiviiloja, pienempiä timanttineula- ja muotoviiloja sekä porakoneella pyöritettäviä timanttiviiloja ja –laikkoja. Kaindlin valmistama rei’itetty timanttilaikka on oiva väline esimerkiksi poranterien teroitukseen.

Näytä tuotteet verkkokaupastamme

Tuotemerkkejämme

Lapstone:

Kaindl:

Finestone:

Tamoline: