RUOHOTRIMMERIT


Kunnollinen ruohotrimmeri, eli viimeistelyleikkuri, kuuluu omakotiasujien peruskoneisiin. Trimmeri on nimensä mukaisesti suunniteltu pienten ruoho-alueiden leikkaamiseen.

Trimmerin käyttökohteita ovat muun muassa vaikeat ja epätasaiset (ojat ja pientareet, puutarhakalusteiden aluset...) tai tarkat paikat (pensaiden, kivetysten tai seinien reunukset...).

Ruohotrimmerit ovat useimmiten joko sähkö- tai akkukäyttöisiä. Litium-tekniikan myötä akkukäyttöiset trimmerit ovat kasvattaneet suosiotaan huimasti, eikä ihme: akut ovat aiempaa pitkäkestoisempia ja kevyempiä, eikä pitkää jatkojohtoa tarvitse vetää perässään.

Trimmerit leikkaavat nurmikkoa joko nylonisella siimalla tai muovisilla terillä. Sekä siimakelat että muoviterät ovat merkkikohtaisia, joten konetta ostettaessa kannattaa varmistua niiden helposta saatavuudesta.

Tuotemerkkejämme


Poratuuli myy Boschin laadukkaita akku- ja sähkökäyttöisiä ruohotrimmereitä. Järeisiin käyttötarkoituksiin markkinoilla on myös polttomoottorikäyttöisiä ruohotrimmereitä, mutta kotipuutarhurille ne ovat useimmiten tarpeettoman raskaita työvälineitä.

Myymme teriä, varaosia ja muita tarvikkeita myös muun muassa seuraaviin merkkeihin:

  • AEG (myös vanhan akkukäyttöisen trimmerin teriä ja moottoreita)
  • Black&Decker
  • Makita
  • Ryobi