PAINEPESURITKunnollinen painepesuri on välttämätön työkalu monelle ammattilaiselle, mutta hyödyllinen ja aikaa sekä vaivaa säästävä väline myös kotitalouksille.

Painepesuri irrottaa pinttyneemmänkin lian ja sen tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi autojen, mattojen tai vaikkapa pihakivetyksen pesu. Pesureihin on saatavana runsaasti erilaisia lisätarvikkeita ja suuttimia, kuten vaikkapa pyöreä harjasuutin terassilaudoitusten pesuun.

Painepesureiden koko-, hinta- ja laatuskaala on erittäin laaja. Kotikäytössä yleisimpiä ovat kylmävesipesurit, kun taas esimerkiksi teollisuudessa käytetään järeämpiä kuumavesipesureita.

Kaikkein edullisimmissa pesurimalleissa on muoviset pumput ja ne soveltuvat vain todella satunnaiseen käyttöön. Pykälää paremmissa koneissa pumput ovat usein alumiinia, kun taas kaikkein kestävimmissä pesureissa pumppu on valmistettu messingistä tai jostain muusta ruostumattomasta materiaalista.

Normaaliin yleiskäyttöön sopii pesuri, jonka maksimipaine on vähintään 130 baria, tuotto 7-10 l/min ja paineletkun pituus 7-10 metriä.

Valinnanvaraa riittää etenkin varusteluissa: osassa malleista on säädettävä paine, erilliset pesuainesäiliöt ja lisäksi letkukela on monesti hintansa väärti.

Poratuuli Oy myy toimitusmyyntinä laadukkaita painepesureita niin koti- kuin ammattilaiskäyttöönkin. Edustamiamme merkkejä ovat:

Bosch
Comet
Kränzle

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!