DASTRA JA PFEIL KAIVERRUSTALTAT SEKÄ LOVILEIKKAUSVEITSET


Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme!

Hyvää ja halpaa ei valitettavasti ole olemassa kaiverrustaltoissakaan. Puuta kaiverrettaessa tai veistettäessä taltan on oltava partaveitsenterävässä kunnossa, eli terämateriaalinkin on oltava parasta mahdollista.

Saksalainen Dastra ja sveitsiläinen Pfeil eivät ole halvimpia talttamerkkejä, mutta monen ammattilaisen mielestä ne ovat taltoista parhaat.

Jo kuudennessa sukupolvessa Dastran talttoja valmistava perheyritys on erikoistunut juuri talttoihin. Perinteisellä sveitsiläisellä tarkkuudella työkalunsa valmistavan Pfeilin vahvuutena on puolestaan se, että taltat teroitetaan jo tehtaalla pitkälti käyttövalmiiseen kuntoon.

Talttoja on saatavana kymmeniä eri malleja – ja kaikkia niitä vielä kymmeninä eri leveyksinä. Poratuulen varasto-ohjelmaan kuuluvat yleisimmät Pfeilin talttamallit, mutta kauttamme saatavana nopeilla toimitusajoilla myös kaikki muut mallit ja koot.

Tilaustuotteina myymme myös muita laadukkaita talttamerkkejä, kuten esimerkiksi Stubai, Flexcut ja Robert Sorby.


Poratuulesta myös laadukkaat Pfeil-lovileikkausveitset, ruotsalaiset Erik Frost / Mora -veitset ja -puukot sekä kaikki muu tarpeellinen puunveistoon.

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassamme!