Poratuuli

Poratuuli Oy:n historia:

Yli 20 vuotta maahantuojan piiripäällikkönä sähkötyökaluja myynyt Seppo Mikkola sai tarpeekseen hotelliöistä ja pikiteistä, jotka tuntuivat syksy syksyltä pimeämmiltä. 

Seppo pisti Volkkarinsa avaimet naulaan ja perusti oman työkalukaupan Kouvolan keskustaan vuonna 1997.

Paikkakunnan muista työkalukaupoista erottuaksemme olemme alusta alkaen panostaneet laadukkaisiin työkaluihin ja asiantuntevaan palveluun. 

Puuntyöstöön erikoistuneelle yritykselle olikin kysyntää. Asiakaskuntamme laajeni ja tuotevalikoimamme kasvoi vuosi vuodelta. 

Vuonna 1999 aloitimme myös oman maahantuonnin: faksi raksutti, kun tilasimme Crown Hand Toolsin sorvitalttoja Englannista.  

Puskaradio oli levittänyt myös kauemmas sanaa erikoisesta kaupasta, josta saa vaikkapa vetohihnan vuosikymmeniä vanhaan höylään... 

Loppuvuodesta 2009 avasimme verkkokaupan palvellaksemme myös niitä epäonnisia, ketkä eivät satu asumaan Kouvolan seudulla.

Seppo siirtyi koneiden myyjästä niiden käyttäjäksi ja jäi ansaitulle eläkkeelle vuonna 2010. Vetovastuun Poratuulesta otti Miikka Mikkola, joka oli 13 yhteisen työvuoden aikana ehtinyt oppia isältään kaiken tarpeellisen sähkötyökaluista.

Vanha liiketilamme Salpausselänkadulla alkoi käydä ahtaaksi, kun liiketoimintamme kasvoi. Kesällä 2014 muutimme helteisissä tunnelmissa nykyisiin toimitiloihimme Kouvolan Kasarminmäelle.

Loppukesällä 2018 juhlimme asiakkaidemme ja yhteystyökumppaneidemme kanssa Poratuulen 20-vuotissynttäreitä.

Poratuuli Oy:n arvot ja toimintatavat:

Luotettavuus 

Poratuuli Oy on vuonna 1997 perustettu perheyritys. Asiakaskuntaamme kuuluu niin yksityisasiakkaita kuin pieniä ja isompia yrityksiäkin. Palvelemme laajalti myös kouluja sekä muita yhteisöjä. 

Luottoluokituksemme on paras mahdollinen (AAA). 

Noudatamme kaikessa kaupankäynnissämme hyviä kauppatapoja. Verkkokauppamme toimii kuluttajasuojalakien etäkaupan ohjeiden ja säädösten mukaisesti. 

Verkkokaupan tuotteet ovat saatavana pääsääntöisesti samaan hintaan myös myymälästämme – ja meidät tavoittaa joka arkipäivä aukioloaikojemme puitteissa puhelimella, sähköpostilla tai vierailemalla liikkeessämme. 

Joustavuus 

Vuosikymmenten kokemus alalta takaa hyvät suhteet kaikkiin merkittäviin tavarantoimittajiin. Ketjuihin kuulumattomana perheyrityksenä emme ole sidottuja tiettyihin merkkeihin, vaan voimme vapaasti vertailla ja valita kokonaisvaltaisesti parhaat tuotteet valikoimiimme. 

Pystymme tilaamaan asiakkaillemme tuotteita myös normaalin valikoimamme ulkopuolelta, reagoimaan nopeasti kysyntään ja kiinnostaviin uutuustuotteisiin ja ostamaan houkuttelevia poisto- ja tarjouseriä – toisin kuin monet alan isommat toimijat. 

Ostamme monet tuotteemme isoissa tukkuerissä, joiden edulliset hinnat siirrämme suoraan asiakkaiden eduksi myös pienemmissä erissä ostettaessa. Edullisen hintatason ja monipuolisen valikoiman takaamme myös omalla maahantuonnillamme. 

Palvelu 

Poratuuli on wanhan ajan erikoiskauppa. Uskomme, että ammattitaidolle ja hyvälle palvelulle on edelleenkin tarvetta – niin kivijalkamyymälässä kuin verkkokaupassakin. 

Jos puolestaan haluat tutustua tuotteisiin myymälässämme tai vain kysellä niistä, niin sekin sopii. Meillä ei tyrkytetä tai tuputeta tuotteita asiakkaille. 

Tunnemme tuotteemme ja opimme joka päivä lisää kuuntelemalla asiakkaitamme. Tavoitteemme on myydä aina oikea työkalu oikeaan käyttöön. 

Mikään asia ei ole meille liian vähäpätöinen. Voit kysyä meiltä mitä tahansa työkaluihin liittyvää. Jos emme tiedä vastausta, niin otamme asiasta selvää tai pyrimme ainakin antamaan sinulle vinkin siitä, mistä voisit saada apua. 

Kestävä kehitys 

Tuntuu hölmöltä, että Suomeen rahdataan kaatopaikoille päätyvää halpaa krääsää toiselta puolelta maailmaa. Me Poratuulessa pyrimmekin myymään mahdollisimman laadukkaita työkaluja, jotka kestävät siinä käytössä mihin ne on tarkoitettu. Varmistamme myös, että edustamiimme merkkeihin saa varaosia. 

Toimitamme varaosat lähes kaikkiin yleisimpiin sähkötyökaluihin. Kierrätämme myös vanhat koneet, joista puramme ehjät käyttökelpoiset osat uusiokäyttöön. Ostamme, myymme ja vaihdamme asiakkaidemme tarpeettomiksi jääneet työkalut. 

Kierrätämme myös pahvilaatikot ja muun pakkausmateriaalin. Älä siis ihmettele, jos tilauksesi toimitetaan vaikkapa kenkälaatikossa tai koiranruoan pahvipakkauksessa.

Tyytyväiset asiakkaat 

Pyrimme pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin. Yrityksen 20-vuotissyntymäpäivillä olikin ilo huomata, kuinka moni asiakkaista muisti käyneensä liikkeessämme jo avajaisissa.

Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia. Jos joku tuotteemme ei vastaa odotuksiasi, niin ota rohkeasti yhteyttä ja kerro siitä meille! 

Meillä on asiakkaita ympäri Suomen. Alla kuvassa ”karttaprojektimme”, johon merkitsimme jokaisen paikkakunnan, johon toimitimme tuotteitamme vuoden 2017 aikana.